Henrik Oscar Henriksen ApS

Anlægsgartnerarbejde2019-01-22T09:09:37+00:00

Anlægsgartnerarbejde for erhverv

Anlægsgartnerområdet har gennem de senere år udviklet sig massivt. Du kan se de grønne løsninger, der vokser sig frem på byens tage, facader og langs jorden flere og flere steder.

I dag er det nyeste skud på stammen LAR løsningen – lokal afledning af regnvand. Løsningen bruges især i forsøget på at håndtere større mængder regnvand, så kommunernes afløbssystemer ikke bliver overbelastet.

Lad os klare din anlægsopgave

Vi har gennem årene løftet en række større og mindre planteopgaver for både offentlige aktører og større private virksomheder. Vores ekspertise benyttes bl.a. af rådgivere og projekterende. Hvis du skal finde den bedste løsning til valg af beplantning og placering, kan du roligt spørge os.

Når du vælger Henrik Oscar Henriksen ApS til større anlægs- og entrepriseopgaver, kan du forvente et kompetent samarbejde. Vi styrer projektet sikkert i den rigtige retning. Med os som samarbejdspartner behøver du derfor heller ikke ringe til andre kvalificerede håndværkere. Vi kan nemlig både lave jordarbejde, kloakarbejde og meget mere.

Leder du efter rådgivning og vejledning til, hvordan din anlægsopgave bliver løst bedst muligt? Tag fat i os med det samme.

Samarbejder med planteskoler

Eftersom vi i løbet af de sidste mange år har haft samarbejde med forskellige planteskoler og grossister i Danmark, kan vi udvælge planter af den højeste kvalitet. Beplantning udført af os bliver håndteret af vores fagudlærte gartnere.

Vi har derfor også den nødvendige ekspertise til at rådgive dig om, hvad den mest egnede beplantning vil være til dit anlæg.

Ved du allerede, hvilke typer af blomster og planer I ønsker? Vi skal nok sørge for at få planlagt projektet, så det bliver præcis som du ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan løfte din anlægsgartneropgave? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Ring til os
Skriv til os