Henrik Oscar Henriksen ApS

Aut. kloakarbejde2019-01-22T09:11:42+00:00

Aut. kloakarbejde

Henrik Oscar Henriksen ApS er en autoriseret kloakmestervirksomhed. Vi kan derfor hjælp dig med afløbsarbejder indenfor spildevands- og regnvandsområdet.

Så er der problemer med rørene og kloaksystemet, så kan du roligt ringe til os.

Ring til os for hjælp til kloaken

 
Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Nyanlæg
  • Separering
  • Lovliggørelse
  • TV-inspektion
  • Strømpeforing
  • Rodfræsning
  • … Og meget mere

Siden 2014 har vi været certificerede rottespærremontører. Vi kan derfor også montere dette, hvis dit byggeri er ramt af de ubudne gæster.

Vi bliver løbende efteruddannet, og vi kender derfor også til de nyeste metoder inden for arbejdet med kloak.

Du slipper for…

…selv at skulle sikre dig en myndighedskontrakt, tegningsmateriale, indhentning af ledningsoplysninger, kvalitetssikring og rådgivning. Vi giver dig det hele med i prisen, så du kan læne dig tilbage og være sikker på, du kommer kloakproblemerne til livs.

LAR – lokal afledning af regnvand

De senere har vi mærket kraftige regnmængder. Det har også betydet, at LAR løsningen er hittet blandt flere virksomheder, kommuner mm. Det er nemlig en effektiv måde for dig at komme af med regnvandet, så de offentlige systemer ikke bliver belastet.

Hos Henrik Oscar Henriksen ApS bruger LAR løsningen til at vise regnvandet hen i regnbede, som vi har beplantet med planer, der i perioder kan klare voldsom regn. Og også udtørring.

Det behøver dog ikke kun være i regnbede, vi fører vandet hen. Er det i en institution kan vi blandt andet bruge vandet på en kreativ måde. Til glæde for både børn og vokse.

Vil du vide mere om LAR? Så kan du blive klogere på www.laridanmark.dk.

Lad os hjælpe dig med dit kloakarbejde

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit ønskede kloakarbejde. Vi fortæller også gerne mere om LAR løsningen, hvis det har vækket interessen.

Kontakt os med det samme, og lad os finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os
Skriv til os