Henrik Oscar Henriksen ApS

Brolægningsarbejde2019-01-21T16:19:51+00:00

Brolægningsarbejde for erhverv

Vi har stor erfaring med alle typer opgaver inden for brolægning. Hvis du du ønsker belægning, der sikrer bedre parkeringsforhold, giver et flottere fortov eller blot ønsker et indgangsparti belagt med æstetiske materialer, står vi klar til at hjælpe.

Vi bidrager altid med vores faglige ekspertise og erfaring, hvis du ønsker råd og vejledning i forhold til valg af de rette materialer. Eller hvor meget belægningen skal fylde i området.

Brolægning er vores hjertebarn

Vi har gennem årene løftet en lang række store og mellemstore brolægningsopgaver for både kommuner og større virksomheder. Brolægningsopgaver er helt klart et af vores hjertebørn, og vi udfører altid vores brolægning med de nyeste hjælpemidler.

Men vi udfører altid arbejdet med afsæt i og med respekt for det hundredårige gamle håndværk.

Gennem et langt samarbejde med diverse leverandører i granitbranchen kan vi være behjælpelige med både de klassiske belægningsopgaver. Ligesom vi kan hjælpe med de præcisionsskårne løsninger til veje, pladser og fortove.

Vi er særligt gode til:

  • Stengærder
  • Mure
  • Trapper
  • Tungt elementarbejde, hvor emnet ude for enden af maskinen er kostbart

Vores fagfolk lægger vægt på grundighed og kvalitet i udførsel af arbejdet. Uanset om det er ny belægning, eller om vi skal genbruge den gamle for at sikre et mere autentisk udseende.

Få et uforpligtende tilbud på brolægning

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din brolægningsopgave? Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på dine større opgaver. Kontakt os med det samme for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os
Skriv til os