Henrik Oscar Henriksen ApS

Entreprenørarbejde2019-01-21T16:13:25+00:00

Entreprenørarbejde for erhverv

Henrik Oscar Henriksen er din kompetente samarbejdspartner, når du skal have udført større entreprenørarbejde.

Vi udfører alle typer af entreprenørarbejde for virksomheder, kommuner, institutioner og andet erhverv. Vi står derfor til rådighed, når du skal have lavet fortov, jordarbejde, lavet trafikhåndtering eller måske et vejanlæg. Med os kan du være sikker på, at kvaliteten og kompetencerne lever op til dine forventninger.

Hvilken type entreprenøropgave har du?

Hvad end om I har en standardiseret eller mere speciel entreprenøropgave, så har vi mandskab og viden til at udføre dit ønskede stykke arbejde. Uanset om det drejer sig om belægning af fortove, bedre handicaptilgængelighed eller måske et nyanlæg.

For os er det vigtigt, at vores kunder føler, de trygt kan overlade arbejdet til os. God service og klare aftaler er nogle af vores nøgleord.

Igennem mange år har vi løst opgaver for offentlige og private virksomheder mm., der ønsker et både funktionelt og ikke mindst et æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer.

Vi har anlægsstruktører ansat til at håndtere entreprenørområdet, og vores maskinpark omfatter minigravere, minilæssere, komprimeringsgrej, vakuumløftere samt måle- og afsætningsudstyr.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med: 

Vi møder altid beredt op med mennesker og materiel, der er tilpasset et ”liv i marken”. Vi er altså altid klar til at møde de udfordringer, der kan dukke op undervejs i arbejdet.

Du kan læse mere om for hvem, vi har udført entreprenørarbejde for under vores referencer. Herunder finder du blandt andet Metro A/S, Københavns Kommune og Tivoli.

Skal vi udføre dit entreprenørarbejde?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal udføre dine entreprenøropgaver. Eller hvis du bare ønsker at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med.

Ring til os
Skriv til os