Henrik Oscar Henriksen ApS

Om firmaet2019-01-22T10:41:26+00:00

Om Henrik Oscar Henriksen ApS

Vi er landskabsentreprenører med erfaring inden for anlægsarbejde, entreprenøropgaver, brolægningsopgaver og byggepladsstyring siden 2003.

Vi står klar til at hjælpe både virksomheder, institutioner, det offentlige og private med større opgaver og projekter.

Når vi bliver brugt som samarbejdspartnere på et byggeprojekt, behøver du ikke ringe til andre kvalificerede håndværkere inden for andre felter. Vi klarer hele paletten af arbejde.

Uanset om det drejer sig om anlægning af et nyanlæg, kloakarbejde eller logistisk planlægning og styring af events. Vi giver alle vores kunder kvalitet for pengene.

Med os i baggagen kan vi prale af at have mere end 15 års erfaring som entreprenører. Kort og enkelt sagt betyder det for vores kunder, at vi kan hjælpe med alle typer af opgaver inden for denne branche.

Vores anlægsgartnere har styr på den moderne og funktionelle beplantning. Og andre af vores medarbejdere klarer alt inden for brolægning.

En moderne virksomhed

Henrik Oscar Henriksen A/S er en moderne virksomhed, hvor vi har kompetencerne i orden. Ressourcerne er mange og vi klarer uden problemer større opgaver for erhverv og private.

Vi mener, at “livet er for kort til dårlige løsninger”. Det er vores mantra.

Og det kan du mærke som kunde hos os.

Derfor går vi aldrig på kompromis med sikkerheden og kvalitetssikring. Vores medarbejdere bliver også løbende opkvalificeret indenfor deres ansvarsområder.

Med os på sidelinjen er der ikke langt fra drømme til virkelighed.